Estetski i anti-age tretmani nakon 40. godine

Koža nakon četrdesete godine sintetiše značajno manje kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Osim toga dolazi i do promena potkožnog tkiva u vidu smanjenja volumena masnog tkiva i određenih kostiju, pre svega jagodičnih kostiju i donje vilice zbog čega dolazi do pada tonusa i opuštanja kože. Takođe dolazi i do gubitka volumena i slepoočnom delu i regiji oko očiju što u celini daje umoran izgled.

Anti-age tretmani u četrdesetim godina imaju za cilj nadokadu volumena i vraćanje mladalačkih kontura licu. Najčešće obuhvataju:

  • Podmlađivanje popunjavanjem i blagim poduizanjem lica hijaluronom u 8 tačaka (“8 point-lift”)

  • Korekciju  temporalne regije (slepoočne regije)

  • Korekciju podočnjaka

  • Korekciju donjeg dela lica- liniju donje vilice (“jawline”), ugla mandibule, brade i marionetskih bora

Lifting lica hijaluronom u 8 tačaka tretira najkritičnije zone ugrožene starenjem. Tretman hijaluronom nadoknađuje volumen, vraća mladalačke konture i smanjuje bore.

Korekcija podočnjaka hijaluronom vrača svež i odmoran izgled licu, dok korekcija temporalne zone podmlađuje gornju trećinu lica, podiže obrvu i otvara pogled. U slučaju kada je došlo do promena u donjoj vilici, u vidu gubitka njene prirodne konture i pojave viška kože, tretman hijaluronom vraća prirodne konture donjoj volici i dovodi do zatezanja kože u ovoj regiji.

Kako tokom starenja dolazi i do promena u samoj koži, ona postaje tanja, slabija i sklonija oštećenima preporučuju se i tretmani koji popravljaju kvalitet kože, kao sto je tretman dermapenom, takozvana kolagen indukciona terapija koja dovodi do sinteze kolagena i jačanja kože.

  POPULARNI TRETMANI

  RADNO VREME

Ponedeljak-Subota09:00-21:00
Nedeljazatvoreno

  060/345-0304

  ADRESA

   IMEDIC, Kneza Miloša 19, I sprat, Beograd