Hijaluronski filer za oblikovan, zategnut i definisan izgled donjeg dela lica: brade i linije vilice

Od kreatora Juvederm Volume, kao odgovor na nove potrebe tržišta stiže Juvederm Volux, hijaluronski filer sa značajno većim lifting kapacitetom, boljom sposobnosti definicije donje trećine lica i većom sposobnošću voluminizacije.

Indikacije za prve hijaluronske filere su bile popunjavanje bora i povecanje usana. Vremenom su otkrivane nove indikacije za filere, ali i sve bolji i dugotrajniji hijaluronski fileri. Juvederm Voluma je promenila shvatanje koncepta starenja. Shvatili smo da sa starenjem, pored ostalog, dolazi i do gubitka i preraspodele volumena masnog tkiva, te da nadoknadom volumena u regijama sa najvećim gubitkom  vraćamo mladalačke konture licu, ublažavamo bore i zatežemo lice. Tako je nastala nova era u nehiruškom podmlađivanju lica.

Shvatanje da aplikacijom hijaluronskih filera postižemo određeni lifting efekat je promenilo tržište i dovelo do borbe između proizvođača koji filer ima najveći lifting efekat i najduže trajanje. 

Ideja o zatezanju lica hijaluronskim filerima dovela je do nove indikacije, oblikovanja donje vilice i brade. Time smo konačno mogli nehiruški tretirati i donji deo lica, ali i harmonizovati celo lice.

Harmonizacija lica  je vazan koncept koji nas tera da lice posmatramo i tretiramo kao celinu kako bismo obezbedili sklad celog lica i prirodni efekat. Time konačno izbegavamo neproporcionalne i predimenzionirane jagodice u pokušaju zatezanja donje trećine lica.

Shvatanje da aplikacijom hijaluronskih filera postižemo određeni lifting efekat je promenilo tržište i dovelo do borbe između proizvođača koji filer ima najveći lifting efekat i najduže trajanje. Čak i hijaluronski fileri sa dužinom trajanja od 2 godine u mobilnoj regiji sa velikom mišićnom aktivnošću kao što je brada su trajali znatno kraće.

Koje regije lica se mogu tretirati Juvederm Voluksom?

Juvederm Voluks je specijalno dizajniran za donji deo lica- bradu, liniju vilice, ugao mandibule.

Koje su indikacije za tretman Juvederm Voluksom?

  • Nedefinisana linija vilice
  • Uvučena, mala i nerazvijena brada
  • Blaži pad potkožnog tkiva donje trećine lica

Koliko dugo traje efekat tretmana?

Efekat tretmana traje od 18-24 meseca.

Koje rezultate mogu da očekujem?

  • Konturisanu, zategnutu, popunjenu liniju donje vilice
  • Blago podignut i čvršći tonus donjeg dela lica
  • Oblikovanu bradu

Da li je tretman bolan?

Voluks, kao i većina Juvedermovih filera sadrži anestetik lidokain. Osim toga, pre svakog tretmana pacijentu nanosimo anestetik kremu kako bi procedura bila što komfornija.

Koliko traje period oporavka?

Period oporavka je izuzetno kratak. Nakon tretmana mogu zaostati tragovi uboda, ređe male modrice koje prolaze nakon 1-3 dana, i jednostavno se mogu prekriti korektorom.

Šta treba da radim nakon tretmana?

Nakon tretmana ne treba nanositi sminku 12 časova, potrebno je piti više vode, a preporučuje se upotreba hidratnih krema ili seruma na bazi hijaluronske kiseline i vitamina C.

Da li postoje neželjeni efekti?

Izuzev blagog crvenila i evenutalnih manjih modrica prolaznog karaktera, nisu zabeleženi neželjeni efekti.

POPULARNI TRETMANI
Popusti ovoga meseca
Zakažite konsultacije
  RADNO VREME
Ponedeljak -Subota
9:00-21:00
Nedelja : neradno
  KONTAKT TELEFON
060/345-0304
  ADRESA
IMEDIC ordinacija
Kneza Miloša 19, I sprat Beograd
  ZAPRATITE NAS