SVAKI NAŠ PACIJENT JE JEDINSTVEN. Samim tim znamo da će potrebe, želje i pitanja svakog pacijenta biti različiti. Drugačiji su i motivi zbog kojih se pacijenti odlučuju za posetu doktoru estetske i antiage medicine. Bez obzira da li želite da poboljšate zdravlje i izgled vaše kože, izbrišete znakove starenja sa lica ili oslobodite svoje telo viška celulita ili masnih naslaga, naš tim stručnjaka je tu da vam se posveti, sasluša vas i pobrine se za vaše potrebe.

Mi činimo da vaša prva poseta kao i svaka sledeća, bude jedno prijatno iskustvo!

ŠTA PODRAZUMEVA POSETA NAŠOJ ORDINACIJI?

1. ZAKAZIVANJE KONSULTACIJE i pregleda

Zakazivanje konsultacije je prvi korak koji je neophodan. Vaš termin za konsultaciju možete zakazati pozivom na broj 060/345-0304.

Tom prilikom u razgovoru sa našim obučenim osobljem možete dobiti sve preliminarne i neophodne informacije vezane za tretman koji vas interesuje i dogovoriti detalje vezane za termin vaše konsultacije.

2. KONSULTACIJA

Po dolasku u ordinaciju u zakazanom terminu, sačekaće vas naš koordinator za pacijente i uručiti vam medicinski upitnik koji je potrebno da popunite što detaljnije. Ovo nam pomaže da stvorimo što potpuniju sliku o vašem zdravlju i opcijama tretmana koji bi bili najprikladniji za vas.Kada završite sa popunjavanjem upitnika, vaš doktor će ga pregledati pre nego što vas primi na konsultaciju.

Šta možete da očekujete na kosultaciji?

  • Određivanje vaših želja, potreba i kreiranje ličnog plana vrste i dinamike tretmana koji je u skladu sa ciljevima koje vi i doktor želite da postignete.
  • Vreme tokom kojeg ćete moći da postavite pitanja, podelite vaše brige i raščistite nedoumice vezane za tretman i očekivane rezultate. Naš svaki pacijent mora biti saslušan u potpunosti i sa punom pažnjom. To je preduslov za uspostavljanje dugoročnog poverenja kome težimo.
  • Upoznaćemo vas sa najboljim metodama i savremenom praksom u svetu estetske medicine i podelićemo sa vama naša dugogodišnja praktična iskustva. Edukacija pacijenta o estetskim tretmanima, njihovim efektima i rezultatima je jedna od važnijih delova konsultacije, kako bi pacijent imao realnu predstavu o mogućnostima neinvazivne estetske procedure tj. šta jeste a šta nije moguće.
  • Dobićete detaljne informacije o svim proizvodima koji će biti korišćeni tokom vašeg tretmana. Koristimo isključivo kvalitetne proizvode najpoznatijih svetskih proizvođača i smatramo da vi kao krajnji korisnik tih preparata treba da budete upoznati sa njihovim karakteristikama.
  • Definisaćemo sledeće korake u procesu vašeg podmlađivanja i/ili poboljšanja izgleda kako biste znali kada je vreme za vaš sledeći tretman, od čega se sastoji i kakve efekte postiže.

Na ovaj način dobijate jednu jasnu sliku o onome što mi možemo da uradimo za vas, rezultatima koji mogu da se postignu, kasnijem održavanju postignutih rezultata i ceni čitavog procesa.

3. FOTOGRAFISANJE

Politika naše ordinacije je da svi naši pacijenti budu fotografisani pre svakog tretmana. Ove fotografije čuvaju u poverljivim i zaštićenim fajlovima i ne koriste se u bilo kakve javne ili marketinške svrhe. Razlog zbog koga uzimamo vaše fotografije pre i posle estetske procedure je da bismo pratili i dokumentovali rezultate i efekte tretmana.

U nekim slučajevima vi kao pacijent možete dati svoj pristanak da ove fotografije podelimo na društvenim mrežama. U takvim slučajevima ćemo tražiti vaš pristanak i dozvolu u pisanoj formi kako bismo ovaj materijal objavili u javnosti. Po završenom fotografisanju, fotografije koje planiramo da objavimo na društvenim mrežama će vam biti pokazane, i tada konačno odlučujete da li se slažete sa tim ili ne.

4. NAKON KONSULTACIJA

Tokom konsultacija dajemo sve od sebe da sa strpljenjem i detaljno razmotrimo sa vama najbolja rešenja i mogućnosti koje postojeće procedure pružaju, te jedan deo naših pacijenata se odmah odlučuje da li žele da urade predloženi tretman. Drugi pacijenti više vole da se vrate kući i bolje razmotre svoje opcije pre nego što se donesu odluku o tretmanu.

Bilo kako, pre svake procedure važno je da razumete postupak i proverite da li ste:

  • shvatili mogućnosti i ograničenja predloženog tretmana
  • razumeli koje rezultate možete da očekujete
  • obavešteni o preparatima koji će biti korišćeni
  • razumeli troškove i eventualno buduće troškove (npr. ukoliko je za rešenje vašeg problema potrebno uraditi seriju tretmana i/ili seriju kombinacije tretmana).

5. REDOVNE KONTROLE I BRIGA POSLE TRETMANA

Ono što je izuzetno značajno za nas jeste da se vi uvek i u svakom trenutku osećate sigurno sa nama. To naročito važi za period posle tretmana kada vam šaljemo korisne informacije vezane za kućnu negu tretirane regije tela i redovno vas kontaktiramo kako bismo pratili vaš oporavak.

Naša briga i i podrška vam stoje na raspolaganju 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

individualan pristup

Mi strogo vodimo računa da sačuvamo ono što je za vas karakteristično, te jedinstvene osobine zbog kojih ste vi- “vi”, dok nedostatke i nesavršenosti suptilno ispravljamo.

bezbednost i stručnost

Edukovani smo od strane najpriznatijih stručnjaka u oblasti estetske i antiage medicine. Kontinuirano se usavršavamo, vodeći računa da su zdravlje i bezbednost naših pacijenata na prvom mestu.

ONLINE KONSULTACIJE

Ukoliko niste u mogućnosti da nas posetite, onda smo za vas obezbedili online konsultacije. Klikom na link pošaljite nam upit brzo i lako iz udobnosti vašeg doma!

Estetski i antiagE tretmani

Hijaluronski fileri. Botoks. Tretmani za poboljšanje kvaliteta kože. Uklanjanje bora. Nehirurški lifting lica.

Upoznajte naše lekare

DOKTOR ESTETSKE I ANTIAGING MEDICINE

Dr Miloš Živković

Lekar na doktorskim i specijalističkim studijama estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije na medicinskom fakultetu u Beogradu.

DOKTOR ESTETSKE I ANTIAGING MEDICINE

Dr Ivica Jeremić

Dr Jeremić je sertifikovani stručnjak za napredne tehnike injektovanja hijaluronskih filera, aplikaciju botulinum toksina i primenu derivata krvi u regenerativne svrhe.