Vrat i dekolte predstavljaju nezaobilazni deo antiage tretmana. Starenje ovih regija je praćeno nastankom flekica kao posledica sunčevog zračenja, gubitkom elastičnosti, a bore na vratu i bore na dekolteu postaju vidljive. Takođe usled istanjenja kože i pojačane mišićne aktivnosi dolazi do isticanja vertikalnih mišićnih traka- platizma.

Tretmani koji ostvaruju najbolji efekat su hijaluronski fileri, tretman botoksom i TCA piling. Koji tretman ćemo izabrati zavisi od problema koji treba rešiti.

Juvederm Volite hijaluronski filer za podmlađivanje vrata i dekoltea

Tokom tretmana duž čitave površina kože se aplikuju kapljice hijaluronske kiseline koje dugotrajno hidriraju kožu. Bore na vratu i bore na dekolteu postaju manje vidljive. Osim toga hijaluronska kiselina daje potporu koži, dovodi do stimulacije sinteze kolagena i poboljšanja tonusa i kvaliteta kože.

Hijaluronski fileri za tretman vrata dovode do:

  • Unapređenja teksture kože
  • Poboljšanja elastičnosti
  • Bolje hidratacije
  • Poboljšanja tonusa kože

Botoks za podmlađivanje vrata i dekoltea

Prekomerna aktivnost mišića vrata i dekoltea vremenom dovodi do izraženih uždužuh traka na vratu, horizontalnih bora vrata i vertikalnih bora dekoltea.
Smanjenje prekomerne mišićne aktivnosti dovodi i do značajnog ublažavanja pre svega uzdužnih traka i vertikalnih linija, dok za ublažavanje horizontalnih bora dobre rezultate dobijamo hijaluronskim filerima.
Tretman botoksom može biti odličan izbor za tretman vrata, prvenstveno za tretiranje uzdužnih traka na vratu platizma) i vertikalnih bora na dekolteu.

Tretman vrata botoksom dovodi do:

  • Smanjenja izraženosti vertikalnih traka vrata i bora dekoltea
  • Koža postaje sjajna, glatka i svežija

Tca piling za podmlađivanje vrata i dekoltea

Pojava flekica na dekolteu je česta pojava i nastaje usled dugotrajnog izlaganja suncu. Uspešno i jednostavno se rešava primenom TCA pilinga. Ovaj piling dovodi do uklanjanja površinskog, oštećenog sloja kože i do obnavljanja dubljih slojeva kože. Osim uklanjanja flekica, dolazi i do podmlađivanja i regeneracije kože dekoltea.

TCA piling uspešno:

  • Uklanja pigmentacije
  • Obnavlja površinu kože ujednačavajući teksturu
  • Stimuliše sintezu kolagena čime popravlja tonus kože

Cena tretmana razlikuje se zavisno od toga vrste i količine hijaluronskih filera koji se aplikuje prilikom intervencije oblikovanja brade. Detaljnije o cenama pročitajte OVDE ili nas jednostavno pozovite na 060/345-0304.