Ukoliko želite da samo jednom promenom na licu znatno doprinesete svojoj lepoti ili da podmladite svoj izgled, birajte proceduru koja daje momentalne rezultate! Oblikovanje i popunjavanje jagodica najviše doprinosi vašem izgledu i to odmah nakon intervencije!

Postoji nekoliko simbola ženske lepote koje smatramo najuočljivijom kada ugledamo nečije lice, ali samo jedan od njih može da doprinese da celo lice izgleda potpuno drugačije – visoko postavljene jagodice! Naglašene, lepo oblikovane i visoke jagodice su bezvremen simbol lepote decenijama i vekovima unazad, a tako je i danas. Možete se i sami uveriti dok razmišljate o ženama koje smatrate simbolima lepote po svojim merilima. Na našoj listi to su glumice Odri Hepbern, Kira Najtli, čuvena Anželina Džoli ili manekenke Naomi Kembel, Kejt Mos ili Adriana Lima… Listu nastavite po svom ukusu i slobodno analizirajte, primetićete i sami da svaka od ovih prelepih žena ima upečatljive, naglašene i visoko postavljene jagodice koje dodatno doprinose lepoti celog lica. Verujemo da ste i sami primetili, tokom šminkanja, da kada konturišete lice bronzerima, rumenilom ili hajlajtorima vaše crte lica dolaze u prvi plan i utiču na celokupan izgled. Zato nimalo ne čudi što je najveći broj video tutorijala koji se odnose na šminku, na Internetu i društvenim mrežama, posvećen upravo konturisanju lica i naglašavanju jagodica.

Jagodica oblikovanje

Ukoliko želite da istaknete svoju prirodnu lepotu i podignete je na sledeći nivo i kada nemate slojeve šminke, popunjavanje i oblikovanje jagodica hijaluronskim filerima je idealan izbor! Ova estetska intervencija ne narušava vaše crte lica, već naprotiv, dodatno naglašava ostale delove lica koje volite – oči, vilicu, čelo, usne, nos.

Važno je da odmah napomenemo da je jednako primenjuju mlađe devojke različitih godina kako bi naglasile jagodičnu regiju, ali i starije kako bi vratile mladalački izgled svom licu.
Ukoliko tragate za procedurom koja će značajno podmladiti vaše lice koje je izgubilo volumen i počelo da „visi“ na dole, ako su vaše nekadašnje visoko postavljene jagodice prestale da se ističu i postaje naglašen donji deo lica zbog opuštenosti kože, ova procedura to menja nakon samo nekoliko minuta. Razlog leži u činjenici da korekcija jagodica ne doprinosi samo lepoti srednjeg dela lica, već dovodi i do značajnog smanjenja podočnjaka, nazolabijalnih bora, marionetskih bora i blagog efekta liftinga lica.

Popunjavanje i konturisanje jagodica hijaluronskim filerima, jedan od je od naših omiljenih tretmana, ali i naših pacijenata, jer na potpuno prirodan način dobijamo maksimalne rezultate u oba slučaja – kada želite da naglasite svoju mladalačku lepotu, kada su mlađe devojke u pitanju, ili kada želite da vratite mladalački izgled licu!
U nastavku odgovaramo na sva vaša pitanja o proceduri popunjavanja i oblikovanja jagodica kako biste znali šta da očekujete i odmah znali da li je ova procedura pravi izbor za vas!

Zašto se hijaluron koristi za oblikovanje jagodica?

jagodice oblikovanje hijaluron

Svetski broj jedan tretman za konturisanje i popunjavanje jagodica jeste tretman hijaluronskim filerima. Zato što je hijaluron, odnosno hijaluronska kiselina, već sastavni deo našeg tela, pa dodatnim aplikovanjem ne dolazi do neželjenih reakcija i komplikacija, jer je organizam prepoznaje kao svoj sastavni deo. Moramo odmah da naglasimo da hijaluronski fileri moraju biti proverenog i najvišeg kvaliteta. U tom slučaju tretman hijaluronskim filerima je potpuno bezbedan, rezultati su prirodni i vidljivi odmah nakon tretmana.

Kada treba da uradim popunjavanje i konturisanje jagodica?

Kako je procedura popunjavanja i oblikovanja jagodica hijaluronskim filerima potpuno bezbedna, može se raditi bez obzira na godine. Jednako je rade mlađe devojke, kao i starije žene koje žele da vrate mladalački izgled. Ovaj tretman je pravi izbor ukoliko:

 • želite da dodatno istaknete jagodice

 • preoblikujete crte lica

 • vratite izgubljen volumen u predelu jagodica

 • želite mlađi izgled lica

 • su vam podočnjaci upali, pa lice deluje umorno i staro

 • su vam podočnjaci upali, pa lice deluje umorno i staro

 • želite manje vidljive bore

Kako konturisanje i popunjavanje jagodica smanjuje bore?

hijaluronski fileri starenje

Oblikovanje jagodica, ne samo da vraća konture licu, već dovodi i do smanjenja nazolabijalnih i marionetskih bora, ali i umerenog liftinga lica i smanjenja podočnjaka.

Najpre, da pođemo od fizionomije jagodica, odnosno da odgovorimo na pitanje šta čini lepo oblikovane, istaknute jagodice. Naime, naglašene jagodice čine istaknute kosti u ovom predelu lica, ali i masno tkivo koje ih pokriva , a ova dva faktora zajedno utiču na finalni izgled jagodica. Starenje utiče na to da se koštani volumen vrha jagodičnih kostiju smanjuje, kao i masno tkivo u jagodičnoj regiji. Tada dolazi do pojave opuštenosti kože, gubitka volumena, nazolabijalnih bora, marionetskih bora i „pada“ lica, što je posledica gubitka podrške koji daju koštani volumen i masno tkivo. Ovaj gubitak potpore dovodi i do pojave udubljenih podočnjaka.
Oblikovanje jagodica hijaluronskim filerima vraća tu izgubljenu podršku srednjoj trećini lica, što dovodi do podizanja lica i smanjenja nazolabijalnih i marionetskih bora, ali i blagog liftinga lica.

Šta se dešava sa podočnjacima nakon oblikovanja jagodica?

Kada aplikujemo hijaluronske filere u jagodičnu regiju, koja se nalazi neposredno ispod podočnjaka, nadoknađuje se izgubljeni volumen masnog tkiva i daje se vidna podrška podočnjaku. Ovo dovodi do značajnog smanjenja podočnjaka koji su kao posledica starenja upali, a rezultat nakon procedure je svež, odmoran i podmlađen izgled lica.

Kako da se nakon popunjavanja jagodica zadrži prirodan izgled lica?

Oblikovanje i popunjavanje jagodica hijaluronskim filerima ima za cilj vraćanje mladalačkih kontura i volumena jagodica. Upravo zbog toga koristimo posebnu tehniku oblikovanja jagodica po MD kodovima, odnosno po određenim tačkama gde je starenjem došlo do najvećeg gubitka volumena kao i  ostale, savremene tehnike koje se primenjuju pri korekciji jagodica hijaluronskim filerima. Na ovaj način sa minimalnom količinom hijalurona dobijamo odličan efekat uz apsolutno poštovanje prirodnog izgleda.

Koji hijaluronski fileri se koriste prilikom tretmana?

U našoj ordinaciji koriste se isključivo najkvalitetniji hijaluronski fileri, proverenog i pouzdanog kvaliteta, koji se potpuno stapaju sa tkivom. Zato što koristimo samo proverene i potpuno bezbedne preparate vrlo transparentno govorimo o tome koji su to, kako biste se proverom i sami uverili u njihov kvalitet. U pitanju su Juvederm fileri Vycross generacije (Voluma, Volift, Volbella, Volux, Volite) koje odlikuje maksimalna bezbednost, prirodan efekat i dugotrajnost.

Kako izgleda tretman popunjavanja i konturisanja jagodica?

Nakon što se završi tretman možete se vratiti uobičajnim aktivnostima, jer nema otoka, modrica i nije potrebno vreme za oporavak.

Kakvi su rezultati nakon popunjavanja i oblikovanja jagodica?

hijaluronski fileri lifting

Rezultate možete videti odmah nakon tretmana, a ono što možete očekivati su:

 • lepo oblikovane i naglašene jagodice

 • istaknute su konture lica

 • mladalački izgled

 • nazolabijalne bore su manje vidljive

 • podočnjaci su popunjeni

 • lice izgleda zategnutije

Koliko dugo traje efekat i kada treba ponoviti tretman popunjavanja jagodica?

Kao što smo već napomenuli, naša ordinacija koristi samo najkvalitetnije hijaluronske filere. Za regiju jagodica koristi se hijaluronski filer Voluma koji daje dugotrajan efekat od čak 2 godine. Nakon ovog perioda, ili par meseci ranije, možete ponoviti tretman popunjavanja i konturisanja jagodica.

Konturisanje, podizanje i popunjavanje jagodica – pre i posle?

Veoma smo ponosni na činjenicu da ne samo mi, već i naši pacijenti dele svoje fotografije pre i posle procedure popunjavanja i konturisanja jagodica, što jasno pokazuje njihovo zadovoljstvo nakon tretmana. Ništa ne govori jasnije nego fotografije pre i posle, ukoliko se pitate šta možete da očekujete nakon tretmana. Zato vas pozivamo da se i sami uverite u rezultate nakon popunjavanja i konturisanja jagodica gledajući našu galeriju koja se nalazi OVDE.

Kakva su iskustva nakon tretmana hijaluronskim filerima?

Osim što uživamo gledajući fotografije pre i posle, posebnu satisfakciju nam pričinjavaju utisci naših zadovoljnih pacijenata. Delimo sa vama upravo pristiglu poruku od Ane:

– Doktore, samo da vam javim u jednoj rečenici utisak – Mislim da se moj muž ponovo zaljubio u mene! Šalu na stranu, prezadovoljna sam, kao da ste vratili sat unazad, a sve izgleda potpuno prirodno! Svaka čast i beskrajno hvala! :)

Cena konturisanja i popunjavanja jagodica?

Cena tretmana razlikuje se zavisno od toga količine hijaluronskih filera koja se aplikuje u kožu. Detaljnije o cenama pročitajte OVDE ili nas jednostavno pozovite.

Oblikovanje i popunjavanje jagodica- pre i posle

 • Hijaluronski fileri-nazolabijalne bore pre i posle 7a
 • Hijaluronski fileri-jagodice-nazolabijalne bore pre i posle 7
 • Hijaluron-tretman celog lica
 • hijaluronski fileri tretman celog lica pre i posle

Dodatna pitanja i odgovori o jagodicama?

Ako imate dodatnih pitanja, nedoumica ili želite da zakažete svoje konsultacije sa našim lekarima, slobodno nas pozovite ili nam pišite, odgovaramo sa zadovoljstvom na sva vaša pitanja!

Imate dodatnih pitanja?
Saznajte cenu tretmana
POPULARNI TRETMANI
Popusti ovoga meseca
Zakažite konsultacije
  RADNO VREME

Pon.-Sub. 9:00-21:00
Nedelja zatvoreno

  060/345-0304

  ADRESA

IMEDIC,Kneza Miloša 19, I sprat, Beograd

ZATRAŽITE SVOJ TERMIN ZA KONSULTACIJE I TRETMAN!

Naše konsultacije su besplatne. Pozovite nas na 060/345-0304 ili nam pošaljite poruku prijavom na online obrazac: