Alma DermaClear 3 u 1 – jedinstveni aparat za 3 tretmana kože odjednom! Piling, čišćenje lica i hidratacija za sve tipove kože! Nezaobilazan kada govorimo o redovnoj nezi kože, ali i pripremi lica za druge tretmane!

Čišćenje lica je neizostavan, prvi korak ukoliko želite negovanu, zdravu i blistavu kožu! Ovaj početni korak se ne zaobilazi kako u kućnoj, svakodnevnoj nezi, a tako i kada je reč o profesionalnim tretmanima čišćenja kože. Kada je koža čista ona bolje upija serume i kreme koje nanosite nakon čišćenja. Međutim, kućnim čišćenjem nije moguće otkoniti sve nečistoće, mitisere, mrtve ćelije kože i zato su nam profesionalani tretmani čišćenja lica neophodni!

Za čisto lice, sjajan i zdrav izgled kože su potrebni piling, dubinsko čišćenje i hidratacija! Upravo, sve ove tretmane u jednom objedinjuje Alma DermaClear multifunkcionalni uređaj čuvene kompanije Alma Lasers. Ova kompanija je u proteklih nekoliko godina osvojila mnoštvo nagrada za najbolje uređaje koji se koriste u estetskoj medicini npr. Alma Soprano Titanium, medicinski laser za epilaciju koji koristimo u našoj ordinaciji.

U nastavku otkrijte zašto je DermaClear omiljeni tretman pacijenata u našoj ordinaciji!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika Privatnosti.
I Accept

Šta je Alma DermaClear?

Alma Lasers kompanija, čije ime je godinama unazad sinonim za kvalitet, razvila je jedinstvenu platformu za hidrodermoabraziju kože. Kod Alma DermaClear tretmana mehanički piling se radi silikonskom sondom kroz koju sve vreme protiče tečnost bogata voćnim kiselinama, vitaminima, antioksidansima, hijaluronskom kiselinom. Na ovaj način se u kožu dopremaju moćne supstance, omogućava njena ishrana i hidratacija bez iritacije i vremena oporaka. Upravo, koža nakon tretmana je besprekorna i blistava!

Tretman Alma Dermaclear je izuzetno efikasan, a naši pacijenti ga obožavaju zato što je pored čiste i hidrirane kože, dodatan benefit njen jedar i zategnut izgled!

 

Kako radi Alma DermaClear?

alma dermaclear aparat

  • Alma DermaClear poseduje rotacionu vakuum sondu koja sukcijom (usisavanjem) istovremeno uklanja mrtve ćelije sa površine kože i dubinski čisti pore od svih nakupljenih nečistoća. Zbog toga su dubinsko čišćenje i piling lica efikasniji nego ikada pre, a uz i brži i neuporedivo prijatniji.
  • Osim što izvlači sve nečistoće i višak sebuma, DermaClear dubinski hidrira kožu tako što se poseban serum prilagođen potrebama vaše kože pomoću sonde unosi duboko u kožu.
  • Zahvaljujući rotacionoj sondi DermaClear aktivira prokrvljenost i stimuliše proizvodnju kolagena, a lifting efekat kože je vidljiv nakon tretmana.

Kako izgleda DermaClear tretman?

Pre tretmana, obavlja se pregled kože kako bi se podesili individualni parametri za tretman prema tipu i stanju kože pacijenta.

Korak 1 – EKSFOLIJACIJA (PILING)!

Piling kože se odvija na mehaničkom i hemijskom nivou. Koriste se AHA voćne kiseline i antioksidansi koji deluju hemijski tako što razlažu nečistoće, a zatim rotaciona sonda i snažan vakuum uklanjaju površinske nečistoće.

Korak 2 – DUBINSKO ČIŠĆENJE!

Zatim se nanosi rastvor sa BHA kiselinama koji deluje na mitisere, zalazi u svaku poru i deluje na višak sebuma. Pomoću vakuuma sonde, koji se reguliše u skladu sa tipom i potrebama vaše kože, izvači se i najmanja nečistoća iz svake vaše pore.

Korak 3 – INTEZIVNA HIDRATACIJA!

Nakon čišćenja vreme je za hidrataciju i ishranu kože! Prilagođeni potrebama vaše kože u njene dublje slojeve se unose peptidi, antioksidansi i vitamini, kako bi ona bila zdrava, jedra, blistava i sjajna!

alma dermaclear aparat 3 u 1

Šta možete očekivati nakon Alma DermaClear tretmana?

  • Koža je savršeno čista, bez mitisera, viška sebuma i drugih nečistoća.
  • Ubrzan je proces regeneracije kože, pa je lice jedro, odmorno i sveže.
  • Proširene pore su manje vidljive.
  • Fine linije i bore su manje vidljive.
  • Koža je dubinski hidrirana i ishranjena.

Kome je namenjen Alma DermaClear tretman?

DermaClear tretman namenjen je SVIM tipovima kože, može se koristiti na mladoj, na zreloj kao i na osetljivoj koži.

Ovaj 3 u 1 tretman se može koristiti samostalno, kao deo vaše redovne rutine čišćenja, intenzivne hidratacije, ali i kao uvod u druge tretmane kao što su mezoterapija, PRP, biorevitalizacija ili laserske ili injekcione procedure hijaluronskim filerima.

Koliko traje tretman, da li je bolan? Oporavak?

Tretman je potpuno bezbolan, poput blage masaže i traje oko sat vremena. Nema crvenila, otoka, bola i iritacija, tako da nakon tretmana nastavljate sa svojim svakodnevnim aktivnostima.

alma dermaclear aparat 3 u 1

Koliko često treba raditi DermaClear tretman?

Odlične rezultati se vide odmah nakon prvog tretmana. Vaša koža će biti osvežena, čista i hidrirana. Da biste održali rezultate, preporučujemo da tretman radite na svakih 6 nedelja.

Cena DermaClear tretmana?

Detaljnije o cenama Alma DermaClear 3 u 1 i drugih tretmana pročitajte na stranici Cenovnik.

Alma DermaClear 3 u 1- dodatna pitanja i informacije?

Ukoliko imate dodatnih pitanja i nedoumica vezanih za DermaClear tretman ili želite da zakažete svoj tretman slobodno nas pozovite na 064/237-0707 ili nam pišite, naše stručno osoblje ima odgovore na sva vaša pitanja. Čekamo vas!

 

O tretmanu:

Tretmani lica

tretman uklanjanje bora

BOTOKS

Uklanjanje i ublažavanje mimičnih bora na čelu, između obrva, oko očiju i iznad usana.

tretmani biorevitalizacija

BIOREVITALIZACIJA

Dubinska hidratacija i poboljšan kvalitet kože preparatima hijaluronske kiseline- Jalupro, Restylane Vital, Revitacare i dr.

tretmani hemijski piling

HEMIJSKI PILING

Različite vrste hemijskih pilinga- voćne kiseline, TCA za tretiranje teksture i kvaliteta kože, plićih bora i ožiljaka od akni.

TRETMANI FRAKCIONI LASER CO2

FRAKCIONI CANDELA CO2 LASER

Frakcioni CO2 laser za podmlađivanje i zatezanje kože, uklanjanje ožiljaka, strija i promena na koži, blefaroplastiku (uklanjanje viška kože i zatezanje kapaka), vaginalnu rejuvenaciju i ostale procedure iz oblasti dermatologije i plastične hirurgije.

lasersko podmlađivanje

Lasersko podmlađivanje i zatezanje kože

Lasersko podmlađivanje i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea Candela CO2 laserom, koji prodire u najdublje slojeve kože, stvara novi kolagen i elastin i uklanja oštećenja. Na potpuno neinvazivan način, sa minimalnim periodom oporavka koža postaje čvrsta i zategnuta.

tretmani mezoterapija

MEZOTERAPIJA

Ubrizgavanje mezoterapijskih koktela koji sadrže vitamine, minerale, antioksidanse i ostale supstance za povećanje elastičnosti i blistavog izgleda kože.

tretman regenerativna medicina

PRP- KRVNA PLAZMA

Prirodna regeneracija kože vlastitom krvnom plazmom bogatom trombocitima. Podstiče stvaranje kolagena i elastina. Poboljšava ten i teksturu kože.

Ožiljci od akni tretmani

UKLANJANJE OŽILJAKA OD AKNI

Individualni protokoli za rešavanje ožiljaka od akni TCA hemijskim pilinzima, frakcionim laserom i popunjavanje hijaluronskim filerima male gustine.

bore oko očiju i na čelu

UKLANJANJE BORA OKO OČIJU I NA ČELU

Uklanjanje bora sa čela i oko očiju botoksom, hijaluronskim filerima i ostalim neinvazivnim tretmanima.

tretmani hiperpigmentacija fleke

UKLANJANJE HIPERPIGMENTACIJA I FLEKA

Uklanjanje fleka od neumerenog izlaganja sunčevim zracima, akni, melazmi i staračkih fleka pomoću hemijskih pilinga i frakcionog CO2 lasera.

keloidi keloidni ožiljci

UKLANJANJE KELOIDA – KELOIDNIH OŽILJAKA

Lečenje keloida pomoću silikonskih gelova i ubrizgavanja kortikosteroida.