PROFHILO tretman poboljšava tonus, teksturu, hidrataciju i elastičnost kože. Sadrži najveću koncentraciju hijaluronske kiseline i odličan je antiage saveznik u borbi protiv starenja kože.

Ako nas pitate koji je to agens koji može da stane pored najpoznatijeg antiage molekula- retinola, reći ćemo da je to hijaluronska kiselina. Danas praktično da nema efikasnog antiage režima koji ne sadrži hijaluronsku kiselinu.

Hijaluronska kiselina u svom najpopularnijem obliku – hijaluronskom fileru je nadoknadom volumena potkožnog tkiva lica i tela napravila revoluciju u podmlađivanju. Ništa manje nije važna ni njena uloga u nezi kože. Činjenica da obožava vodu i da vezuje 1000 puta veću količinu vode u odnosu na svoju masu je čini nezabilaznim sastojkom većine seruma i krema.

Sada je ispred nas opet hijaluronska kiselina u svom novom obliku injekcije za negu i sjaj kože- Profhilo. Koncept proizvoda koji predstavlja injekcionu formu preparata za negu kože je izazvao veliku pažnju na estetskom tržištu koje se stalno razvija.

profhilo

Na koji način Profhilo deluje?

Profhilo, proizvod sa najvećom koncentracijom hijaluronske kiseline na tržištu (64mg/2ml) je više od skinbustera i agensa za hidrataciju. Pored hidratacije kože stimuliše fibroblaste da produkuju različite tipove kolagena i elastina.

Ono po čemu je jedinstven jeste i očuvanje i obnavljanje adipocita- masnih ćelija zaduženih za volumen lica i podršku koži tokom mimike lica. Površno masno tkivo kože pored volumena daje podršku koži prilikom pokreta, sprečava njeno lomljenje i stvaranje bora.

Koji su efekti Profhila?

  • Intezivna hidratacija i sjaj lica
  • Stimulacija sinteze kolagena
  • Poboljšanje tonusa
  • Bolja tekstura kože
  • Smanjenje bora
profhilo

Kome se preporučuje Profhilo?

Ukoliko ne želite da dodate volumen u određenim regijama (ukoliko je to slučaj onda je tretman hijaluronskim filerima pogodniji) već želite diskretno osvežen volumen celog lica, bolji tonus, hidrataciju i kožu koja izgleda zdravo i sjajno ovaj tretman je idealan za vas.

U čemu je razlika između hijaluronskih filera i Profhilo preparata?

Hijaluronskim filerima nadonađujemo volumen u određenoj regiji, npr. borama, jagodicama, bradi i slično. Njihova karakteristika jeste da ostaju na mestu gde se aplikuju dugo vremena. Za razliku od njih, Profhilo se nakon aplikacije ravnomerno raspoređuje u potkožno tkivo gde stimuliše procese sinteze kolagena i elastina, a vezivanjem vode obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju.

Da li se Profhilo može koristiti za podmlađivanje vrata?

Pored podmlađivanja lica, Profhilo nije ništa manje efikasan ni u podmlađivanju vrata. Ublažava bore na vratu, popravlja teksturu, čvrstinu i hidrataciju kože vrata.

Profhilo- kako izgleda tretman ?

Nakon nanošenja anestetik kreme, Profhilo se ubrizgava u 5 ključnih tačaka:

profhilo hijaluronski fileri

1. Najistaknutija tačka jagodice
2. Deo jagodice ispred uha
3. Koren nazolabijalne bore
4. Brada
5. Ugao donje vilice

Budući da se radi o samo pet uboda tankom iglom tretman je minimalno bolan i traje svega nekoliko minuta. Ono što je najbolje, ne zahteva period oporavka.

Kada se primećuju rezultati nakon Profhilo tretmana?

Prvi rezultati se vide tek za nekoliko dana, koliko je potrebno da koža počne intenzivnu sitezu kolagena i elastina, a rezultati iz dana u dan postaju sve bolji.

 Profhilo -pre i posle?

Koliko je potrebno tretmana da bi se videli rezultati ?

Profhilo ostaje u koži tokom 28 dana, tako da je tretman potrebno nakon mesec dana ponoviti za optimalan efekat. Tokom dva meseca hijaluronska kiselina se postepeno oslobađa, vraća hidrataciju, obnavlja masne ćelije potkožnog tkiva i značajno povećava količinu kolagena. Efekat tretmana traje oko šest meseci, nakon čega se proces može ponoviti.

Kako treba da se ponašate nakon Profhilo tretmana?

Nakon tretmana se vraćate uobičajenim aktivnostima. U narednih 24 sata ne preporučuje se upotreba šminke, intezivna fizička aktivnost, izlaganje suncu i sauna.

Profhilo- cena?

Cene Profhila i drugih preparata za biorevitalizaciju možete da pogledate na stranici Cenovnik. Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi sa Profhilo tretmanom pozovite nas na 060/345-0304 ili nam pišite na estetikabgd@gmail.com.

 

O tretmanu:

Povezani tretmani i preparati

tretmani biorevitalizacija

BIOREVITALIZACIJA

Dubinska hidratacija i poboljšan kvalitet kože preparatima hijaluronske kiseline- Jalupro, Restylane Vital, Revitacare i dr.

juvederm volite tretman

JUVEDERM VOLITE

Hijaluronski filer za obnavljanje volumena istanjene kože i intezivna hidratacija.

profhilo tretman

PROFHILO

Hijaluronski tretman kojim se podstiče stvaranje kolagena i elastina i dubinski hidrira koža.

tretmani mezoterapija

MEZOTERAPIJA

Ubrizgavanje mezoterapijskih koktela koji sadrže vitamine, minerale, antioksidanse i ostale supstance za povećanje elastičnosti i blistavog izgleda kože.

tretman regenerativna medicina

PRP- KRVNA PLAZMA

Prirodna regeneracija kože vlastitom krvnom plazmom bogatom trombocitima. Podstiče stvaranje kolagena i elastina. Poboljšava ten i teksturu kože.

tretmani hemijski piling

HEMIJSKI PILING

Različite vrste hemijskih pilinga- voćne kiseline, TCA za tretiranje teksture i kvaliteta kože, plićih bora i ožiljaka od akni.