Ako nas pitate koji je to agens koji može da stane pored najpoznatijeg anti-age molekula- retinola, reću ćemo da je to hijaluronska kiselina. Danas praktično da nema efikasnog anti-age režima koji ne sadrži hijaluronsku kiselinu.

Hijaluronska kiselina u svom najpopularnijem obliku – hijaluronskom fileru je nadoknadom volumena potkožnog tkiva lica i tela napravila revoluciju u podmlađivanju. Ništa manje nije važna ni njena uloga u nezi kože.Činjenica da obožava vodu i da vezuje 1000 puta veću količinu vode u odnosu na svoju masu je čini nezabilaznim sastojkom većine seruma i krema.

Sada je ispred nas opet hijaluronska kiselina u svom novom obliku injekcije za negu i sjaj kože- Profhilo. Koncept proizvoda koji predstavlja injekcionu formu preparata za negu kože je izazvao veliku pažnju na estetskom tržištu koje se stalno razvija.

hijaluronska kiselina i kolagen

Na koji način Profhilo deluje?

Profhilo, proizvod sa najvećom koncentracijom hijaluronske kiseline na tržištu (64mg/2ml) je više od skinbustera i agensa za hidrataciju. Pored hidratacije kože, Profhilo stimuliše fibroblaste da produkuju različite tipove kolagena i elastina.

Ono po čemu je Profhilo jedinstven jeste i očuvanje i obnavljanje adipocita- masnih ćelija zaduženih za volumen lica i podršku koži tokom mimike lica. Površno masno tkivo kože pored volumena daje podršku koži prilikom pokreta, sprečava njeno lomnjenje i stvaranje bora.

Koji su efekti Profhila?

  • Intezivna hidratacija i sjaj lica

  • Stimulacija sinteze kolagena

  • Poboljšanje tonusa

  • Bolja tekstura kože

  • Smanjenje bora

Kome se preporučuje Profhilo?

Ukoliko ne želite da dodate volumen u određenim regijama (ukoliko je to slučaj onda je tretman hijaluronskim filerima pogodniji) već želite diskretno osvežen volumen celog lica, bolji tonus, hidrataciju i kožu koja izgleda zdravo i sjajno tretman Profhilom je idealan za Vas.

Profhilo poboljšava hidriranost, tonus, elastičnost i teksturu kože.

U čemu je razlika između hijaluronskih filera i Profhilo preparata?

Hijaluronskim filerima nadonađujemo volumen u određenoj regiji, npr. borama, jagodicama , bradi i slično. Njihova karakteristika jeste da ostaju na mestu gde se aplikuju dugo vremena.

Za razliku od njih, Profhilo se nakon aplikacije ravnomerno raspoređuje u potkožno tkivo gde stimuliše procese sinteze kolagena i elastina, a vezivanjem vode obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju.

Da li se Profhilo može koristiti za podmlađivanje vrata?

Pored podmlađivanja lica, Profhilo nije ništa manje efikasan ni u podmlađivanju vrata. Profhilo ublažava bore na vratu, popravlja teksturu, čvrstinu i hidrataciju kože vrata.

Kako izgleda tretman Profhilom?

Nakon nanošenja anestetik kreme, Profhilo se ubrizgava u 5 ključnih tačaka:

profhilo hijaluronski fileri
  • Najistaknutija tačka jagodice

  • Deo jagodice ispred uha

  • Vrh nazolabijalne bore

  • Brada

  • Ugao donje vilice

 

Budući da se radi o samo 5 uboda tankom iglom tretman je minimalno bolan i traje svega nekoliko minuta. Ono što je najbolje, ne zahteva period oporavka.

Kada se primećuju rezultati nakon Profhilo tretmana?

Prvi rezultati se vide tek za nekoliko dana, koliko je potrebno da koža počne intenzivniju sitezu kolagena i elastina, a rezultati iz dana u dan postaju sve bolji.

Koliko je potrebno tretmana da bi se videli rezultati ?

Profhilo ostaje u koži tokom 28 dana, tako da je tretman potrebno nakon mesec dana ponoviti za optimalan efekat. Tokom 2 meseca hijaluronska kiselina se postepeno oslobađa, vraća hidrataciju, obnavlja masne ćelije potkožnog tkiva i značajno povećava količinu kolagena.

Efekat tretmana traje oko 6 meseci, nakon čega se proces može ponoviti.

Kako treba da se ponašate nakon Profhilo tretmana?

Nakon tretmana se vraćate uobičajenim aktivnostima.

Ipak ,u narednih 24h ne treba da koristite šminku, ne treba dodirivati mesta gde aplikovan preparat. Takođe 24 h nakon tretmana ne savetuje se intenzivnija fizička aktivnosti kao što su trčanje i teretana, nije dozvoljeno plivanje i sauna.

Cena Profhila?

Cena Profhilo preparata od 2 ml je 250€.

Imate dodatnih pitanja?
Saznajte cenu tretmana
POPULARNI TRETMANI
Popusti ovoga meseca
Zakažite konsultacije
  RADNO VREME
Ponedeljak -Subota
9:00-21:00
Nedelja : neradno
  KONTAKT TELEFON
060/345-0304
  ADRESA
IMEDIC ordinacija
Kneza Miloša 19, I sprat Beograd
  ZAPRATITE NAS

ZATRAŽITE SVOJ TERMIN ZA KONSULTACIJE I TRETMAN!

Naše konsultacije su besplatne. Pozovite nas na 060/345-0304 ili nam pošaljite poruku prijavom na online obrazac: