Ako razmišljate o laserskoj epilaciji, možda ste se zapitali koji je laser najbolji na svetu. Odgovor je Alma laser – Soprano TITANIUM! To ne kažemo samo mi, već i zvanična nagrada najboljeg na svetu koju ponosno nosi!

Sa pojavom prvih lasera, brijači, trake za depilaciju i tretmani uklanjanja dlačica hladnim i toplim voskom polako – ali sigurno padaju u zaborav. Razlozi su višestruki, a pre svega praktični. Nemamo više vremena da iznova i iznova gubimo minute i sate na uklanjanje dlačica koje su sutradan ili za par dana ponovo tu. Ako već možemo da imamo glatku, meku i nežnu kožu bez neželjenih dlačica, zašto je ne bismo imali uvek? Zakoračili smo u doba koje nam donosi efikasan način uklanjanja dlačica, ali ovog puta zauvek! Laserska epilacija briše sa vaše liste obaveza brijanje ili depilaciju, a sa njima nestaju i iritirana, suva koža i urasle dlačice.

Dolazimo do trenutka kada razmišljate o laserskoj epilaciji, ali u moru različitih cena, lasera i ordinacija ne znate kako da napravite izbor. Dopustite da vam pomognemo u pravilnom odabiru. Naime, važno je da laserska epilacija je bezbedna, efikasna, prijatna i proverena. A da bi bila zaista takva recept je jednostavan – birajte najbolji laser i stručno lice koje zna da upravlja laserom i odredi tačan broj tretmana i dužinu laserskog snopa i rezultat je zagarantovan!

Na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva sa laserima, naši pacijenti znaju šta da očekuju, jer mi uvek biramo najkvalitetnije preparate i uređaje koji su provereni, sigurni i klinički dokazano deluju. Alma Lasers kompanija spaja znanje lekara dermatologa i specijalista estetske hirurgije i najsavremeniju tehnologiju prilikom stvaranja novih uređaja koji postavljaju standarde u svojim oblastima. Tako je novi Alma Soprano Titanium laser za lestvicu iznad svih i sastavni deo naše svakodnevnice u radu, a zadovoljan osmeh naših pacijenata to potvrđuje.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika Privatnosti.
I Accept

Alma Soprano Titanium-  zašto je poseban?

Alma laser poslednje generacije, Soprano Titanium model, koji je dostupan u našoj ordinaciji zvanično nosi titulu najboljeg lasera na svetu i to potpuno opravdano.

 • Naime, on simultano radi na tri različite talasne dužine objedinjene u jednoj sondi zbog čega je najefikasniji na tržištu.
 • Njegova sonda (4 cm²) je vidljivo veća od sondi drugih lasera, što osim na pomenutu efikasnost utiče i na brzinu trajanja laserske epilacije.
 • Zahvaljujući jedinstvenom sistemu hlađenja laserska epilacija je prijatan i komforan.
 • Ono što ga čini superiornim jeste mogućnost epilacije tokom letnjih meseci, bez pauze i to čak i na osunčanoj koži, kao što je nije slučaj sa drugim laserima!
alma soprano titanium laserska epilacija

Da li laserska epilacija sa Alma Soprano Titanium laserom boli?

Jednom rečju – ne! Ovo je najprijatnija do sada laserska epilacija, većina pacijenata je opisuju kao potpuno bezbolnu. Pacijenti sa osetljivom kožom kažu da je na osetljivim regijama, kao što su prepone, moguće minimalno peckanje koje dobro tolerišu, uz to rashladni sistem daje potpuni komfor.

Za koju vrstu dlačica je namenjen Alma laser?

Soprano Titanium laser spaja pomenute tri talasne dužine lasera koje daju maksimalne rezultate kod svih vrsta dlačica. Ranije se svetle i tanke dlačice nisu mogle ukloniti laserskom epilacijom, a najbolji kandidati bili su oni sa tamnim dlačicama i svetlim tenom. Sa dolaskom ovog lasera pokrivene su sve boje kože i sve dlačice – svetle, tamne, tanke, debele, guste ili retke.

Najsavremenija tehnologija lasera dozvoljava da različite talasne dužine laserskog snopa ciljano unište folikule dlačica zauvek.

Koje regije mogu da se rade Alma laserom?

Laserska epilacjia se može raditi u predelu:

 • Pazuha
 • Prepona
 • Nausnica
 • Celog lica (osim oko očiju)
 • Vrata
 • Celih ruku
 • Celih nogu
 • Grudi i stomaka
 • Leđa (uglavnom kod muškaraca)
alma soprano titanium laserska epilacija

Priprema za lasersku epilaciju?

 • Pre dolaska na lasersku epilaciju potrebno je dlačice ukloniti brijačem, kremom za depilaciju ili makazicama.
 • Oko mesec dana pred lasersku epilaciju ne treba raditi depilaciju i čupanje dlačica pincetom, jer uklanjanje dlačica iz korena depilacijom ili pincetom, onemogućava isporuku potrebne energije u folikul dlake.
 • Laserska epilacija na laseru koji ima najsavremeniju tehnologiju kao što je Soprano Titanium moguće je raditi i na osunčanoj koži. Međutim, dve nedelje nakon tretmana nije dozvoljeno sunčanje bez zaštitnog faktora, jer povećana proizvodnja melanina u ćelijama tokom sunčanja može dovesti do pojave hiperpigmentacija (tamnih fleka) koje mogu trajati nekoliko meseci.

Koliko tretmana Alma laserom je potrebno?

Zavisi od regije koja se tretira, debljine, gustine i boje dlake, što određujemo tokom konsultacija. Broj tretmana je individualan, najmanje je potrebno 6 do potpunog efekta. Napominjemo da je zbog toga važno da laserska epilacija bude pod nadzorom dermatologa ili obučenog lica za upravljanje laserom. Tretmani se rade na svakih 6 do 8 nedelja kada govorimo o telu, dok je 4 do 6 nedelja za regiju lica.

Opadanje dlačica, koje iznosi do 30% već posle prvog tretmana možete očekivati dve nedelje nakon epilacije.

Koja je prednost Alma Soprano Titanium lasera u odnosu na druge?

 • maksimalna efikasnost u uklanjanju dlačica
 • nakon završene serije tretmana dlačice su uništene zauvek
 • potpuno je bezbedan i siguran za pacijente
 • nosi titulu najboljeg na svetu
 • najbrži je laser na tržištu
 • potpuno je prijatan, pa nema boli, opekotina niti neprijatnog peckanja
 • laserska epilacija se može raditi i na tamnijoj, preplanuloj koži
 • targetira sve vrste dlačica

Laserska epilacija tokom leta

Ukoliko se radi Alma laserom, laserska epilacija se može raditi i na osunčanoj koži i tokom leta, pa ne morate pauzirati kao što je to slučaj sa drugim laserima koji mogu da stvore hiperpigmentacije (tamne fleke) na koži. Sada možete doći sa godišnjeg odmora, pravo s plaže na lasersku epilaciju. Važno je da se nakon laserske epilacije ne izlažete dalje suncu, pa je visok zaštitni faktor preporuka naših lekara.

Koliko dugo traje laserska epilacija sa Alma laserom?

Brže od svih do sada, jer ovaj laser inovativne tehnologije istovremeno radi kao tri lasera. Kako biste stekli utisak o kojoj brzini je reč, recimo, laserska epilacija pazuha traje svega 1 minut, ruku 2 minuta, jedne noge 7, a obe samo 15 minuta!

alma soprano titanium laserska epilacija

Alma Soprano Titanium laserska epilacija – iskustva?

Ana je naša pacijentkinja koja je najviše sumnjala u lasersku epilaciju zbog toga što su njene dlačice na nogama izuzetno oštre, tamne i guste, dok su na rukama paperjaste, tanke i svetle, pa je dobila odgovor u nekoliko ordinacija da će uspešno ukloniti dlačice na nogama, ali ne i na rukama. Zato vam prenosimo njen utisak:

– Samo da vam se javim da sam konačno na zasluženom odmoru i uživam u svojoj glatkoj i savršenoj koži nogu. Doktore, nema nijedne dlačice, ali nijedne! ;) Znate već da sam sumnjala, ali sve je onako kako ste rekli!

Koja je cena Alma Soprano Titanium laserske epilacije?

Cena laserske epilacije razlikuje se u zavisnosti od regije lica ili tela koje se tretira. Detaljnije o cenama pročitajte na stranici Cenovnik.

Alma Soprano Titanium- dodatna pitanja ?

Ako imate dodatnih pitanja, nedoumica ili želite da zakažete svoje konsultacije sa našim lekarima, slobodno nas pozovite na 064/237-0707 ili nam pišite na imedic.rs@gmail.com.