Prednosti Juvederm hijaluronskih filera

Priča o Juvederm hijaluronskim filerima je priča o vrhunskom kvalitetu, bezbednosti i prestižu

Na našem tržištu prisutnan je veliki broj hijaluronskih filera, među kojima je određen deo neregistrovan. Jako je važno izabrati registrovan, kvalitetan i pouzdan proizvod.

Prvi Juvederm hijaluronski fileri – Ultra 2Ultra 3 i Ultra 4,  su postali reper za kvalitet hijaluronskih filera. Od pojave Ultra linije, pa do danas,  Allergan je konstantno unapređivao liniju hijaluronskih filera. Tako je prvi član Juvederm Vycross linije- Juvederm Voluma promenila koncept u radu sa filerima i doneo revoluciju u anti-age medicinu. Voluma je pomogla u rešavanju osnovnog koncepta starenja- nadoknadu izgubljenog volumena tkiva.

Konstantnim unapređivanjem tehnologije i kao logičan nastavak došla su i dva mlađa člana Vycross porodice: Juvederm Volift i Juvederm Volbella.

Volbella je najfiniji hijaluronski gel idealano rešenje za regiju podočnjaka dok Voliftom dobijate jedre i mekane usne.

Juvederm Volite namenjen je za poboljšanje kvaliteta kože čime je Juvederm linija pokrila sve aspekte starenja lica, vrata, dekoltea i šaka, dok je najmlađi član Juvederm Volux namenjen za konturisanje donje vilice i brade. Osnovna prednost Juvederm filera je skoro potpuno bezbolan tretman, zahvaljući anestetiku lidokainu sadržanom u fileru. Takođe ono u čemu se Juvederm hijaluronski fileri ističu je prirodni efekat i dužina trajanja od jedne do dve godine u zavisnosti od regije i preparata.
Rezultat je bolji i prirodniji zahvaljujući elastičnosti proizvoda koji dozvoljava oblikovanje samog gela aplikovanog u kožu. Gel je gladak i inkorporira se u tkivo kao da mu je tu upravo namenjeno mesto. Juvederm filere ističe i minimalna stopa komplikacija, te spadaju u najbezbednije hijaluronske filere, što je dokazano obimnim i dugotrajnim kliničkim studijama.U odnosu na druge filere, Juvedern Vycross liniju odlikuje najmanje oticanje među filerima i najmanja mogućnost nastanka zapaljenske reakcije. Osim toga Juvederm fileri ostvaruju najveći stepen liftinga.
Juvederm špric se „stapa“ sa rukom lekara, anatomski je prilagođen i graduisan tako da omogućuje maksimalnu preciznost. Sam tretman, a pogotovu zadovoljstvno postignutim rezultatom pružaju osećaj posebnosti i lekaru i pacijentu.

Kvalitet se uvek prepoznaje, a najveća satisfakcija i najbolja preporuka za svakog lekara je bezbedan i zadovoljan pacijent.

POPULARNI TRETMANI
Popusti ovoga meseca
Zakažite konsultacije
  RADNO VREME
Ponedeljak -Subota
9:00-21:00
Nedelja : neradno
  KONTAKT TELEFON
060/345-0304
  ADRESA
IMEDIC ordinacija
Kneza Miloša 19, I sprat Beograd
  ZAPRATITE NAS