Priča o Juvederm hijaluronskim filerima je priča o vrhunskom kvalitetu, bezbednosti i prestižu

Prvi Juvederm hijaluronski fileri – Ultra 2, Ultra 3 i Ultra 4 su postali reper za kvalitet hijaluronskih filera. Od pojave Ultra linije, pa do danas, Allergan je konstantno unapređivao liniju hijaluronskih filera. Tako je prvi član Juvederm Vycross linije- Juvederm Voluma promenila koncept u radu sa filerima i doneo revoluciju u antiage medicini. Voluma je pomogla u rešavanju osnovnog koncepta starenja- nadoknadu izgubljenog volumena tkiva.

Konstantnim unapređivanjem tehnologije kao logičan nastavak došla su i dva mlađa člana Vycross porodice: Juvederm Volift i Juvederm Volbella. Volbella je najređi hijaluronski gel i idealno rešenje za regiju podočnjaka, dok Voliftom dobijamo jedre i mekane usne. Juvederm Volite namenjen je za poboljšanje kvaliteta kože čime je Juvederm linija pokrila sve aspekte starenja lica, vrata, dekoltea i šaka. Najmlađi član Juvederm Volux namenjen za konturisanje donje vilice i brade.

Osnovna prednost Juvederm filera je skoro potpuno bezbolan tretman, zahvaljući anestetiku lidokainu sadržanom u fileru. Takođe ono u čemu se Juvederm hijaluronski fileri ističu su prirodni efekat i dužina trajanja od jedne do dve godine u zavisnosti od regije i preparata.

Rezultat je bolji i prirodniji zahvaljujući elastičnosti proizvoda koji dozvoljava oblikovanje samog gela aplikovanog u kožu. Juvederm filere ističe i minimalna stopa komplikacija, te spadaju u najbezbednije hijaluronske filere, što je dokazano obimnim i dugotrajnim kliničkim studijama. U odnosu na druge filere, Juvederm Vycross liniju odlikuje najmanje oticanje među filerima i najmanja mogućnost nastanka zapaljenske reakcije. Osim toga, Juvederm fileri ostvaruju najveći stepen liftinga.

Juvederm špric se „stapa“ sa rukom lekara, anatomski je prilagođen i graduisan tako da omogućuje maksimalnu preciznost. Sam tretman, a pogotovu zadovoljstvno postignutim rezultatom pružaju osećaj posebnosti i lekaru i pacijentu.

Kvalitet se uvek prepoznaje, a najveća satisfakcija i najbolja preporuka za svakog lekara je bezbedan i zadovoljan pacijent.

Juvederm hijaluronski fileri

 

Hijaluron

estetska medicina beograd

HIJALURONSKI FILERI

Obnavljaju izgubljeni volumen, popunjavaju bore i oblikuju konture lica.

 povecanje-popunjavanje-i-konturisanje-usana-hijaluronom