Juvederm Volite je preparat ukrštene hijaluronske kiseline dizajniran da poboljša kvalitet kože, njenu teksturu, hidrataciju i elastičnost. Za razliku od ostalih filera na bazi hijaluronske kiseline koji se injektuju u potkožno tkivo, on se aplikuje direktno u kožu lica, vrata, dekotea ili šaka.

Juvederm Volite se injektuje ravnomerno duž citave površine tretirane kože u vidu malih kapljica koje kontinuirano tokom 9 meseci hidriraju kožu, dovode do sinteze kolagena, podmlađivanja kože, poboljšanja njene elastičnosti, čvrstine i sveukupnog kvaliteta kože.

Za koje regije se koristi Juvederm Volite?

hijaluronski fileri starenje
 • Lice. Juvederm Volite je jedini preparat na tržistu koji tokom 9 meseci poboljšava hidriranost, kvalitet i teksturu kože.
 • Regiju oko usana – „pušačke bore„. Zbog načina aplikovanja i molekularne strukture,  idealan je filer za uklanjanje vetikalnih bora oko usana nastalih kao rezultat starenja, isušivanja kože oko usana i prekomernih kontrakcija mišića.
 • Okoloočnu regiju- borice oko očiju. Pruža rešenje za delikatnu regiju donjih kapaka, značajno redukujući dubinu bora na donjim kapcima, uz poboljšanje hidriranosti i zdravijeg izgleda kože.
 • Ožiljci od akni. Zahvaljujući odličnoj glatkoći i integraciji sa kožom ovaj filer omogućava korekciju ožiljaka od akni rezličite dubine.
 • Vrat i dekolte su još jedna regija gde ovaj hijaluronski filer sija u punom svetlu. Nakon jednog tretmana dolazi do smanjenja horizontalnih bora vrata, uzdužnih bora dekotea i sveukupnog poboljšanja teksture, tonusa i elastičnosti kože. Više o tretmanu vrata i dekoltea pročitajte ovde.
 • Šake. Volite uspešno tretira većinu znakova starenja šaka, popravlja kvalitet i tonus kože šaka.

Juvederm Volite – kako izgleda tretman ?

Nakon što se primeni anestetik krema, Volite se injektuje tankim iglicima u dermis duž površine kože, a većina pacijenata skoro da ne oseća nelagodu. Tretman traje oko dvadeset minuta. Nakon tretmana ne treba nanositi šminku 24 sata i masirati lice, a preporučuje se upotreba hidratnih krema ili seruma na bazi hijaluronske kiseline i vitamina C.

Kome se preporučuje Juvederm Volite?

Koristi  se kod umorne, suve, dehidrirane kože, beživotnog izgleda i bez sjaja.

Juvederm Volite

Juvederm Volite- koji su rezultati tretmana?

 • Koža je hidrirana, „punija“ na dodir, zategnutog izgleda .
 • Elastičnost kože je povećana jer hijaluronska kiselina stimuliše proizvodnju kolagena.
 • Fine linije i pliće borice isu ublažene a koža zaglađenija.
 • Osetljiva koža oko očiju i usana je regenerisana, mlađeg izgleda.

Juvederm Volite se odlično pokazao u kombinaciji sa hijaluronskim filerima i botulinumskim toksinom.

Koliko dugo traje efekat?

Rezultati tretmana traju i do 9 meseci.

 

Koliko je tretmana potrebno?

Kod pacijenata koji žele regeneraciju i antiaging efekat potreban je jedan tretman. Kod značajno narušene teksture kože, izrazite suvoće tretman je potrebno ponoviti nakon mesec dana.

Da li postoje neželjeni efekti?

Izuzev blagog crvenila i evenutalnih manjih modrica prolaznog karaktera, nisu zabeleženi neželjeni efekti.

hijaluronski fileri starenje

Šta izabrati- Juvederm Volite ili Profhilo?

Karakteristike:

 • Profhilo 64 mg hijaluronske kiseline/termalno stabilizovana, neukrštena/ vreme delovanja u koži 28 dana
 • Juvederm Volite 12 mg hijaluronske kiseline/ ukrštena/ vreme delovanja 6 meseci

Šta to praktično znači?

Prohfilo ima značajno veću koncentraciju hijaluronske kiseline, shodno tome efekat na hidrataciju, svežinu i tonus kože, pa i sintezu kolagena je veći i značajno brži. Međutim, s obzirom da hijaluronska kiselina sadržana u Profhilo u koži ostaje samo tokom 28 dana preparat ne utiče u većoj meri na dubinu bora ili smanjenje podočnjaka. Ukoliko nemate potrebe za nadoknadom volumena i ublažavanjem bora, već želite da hidrirate i osvežite kožu, dobijete blistav ten i održavate i negujete kožu Profhilo je odličan izbor.

Volite ima značajno manju koncentraciju hijaluronske kiseline, zbog čega je trenutni efekat na lepotu, svežinu i hidrataciju kože manji. Međutim činjenica da Volite ima relativno malu koncentraciju hijaluronske kiseline koja je ukrštena i u koži postojana tokom 6 meseci čini ovaj preparat odličnim izborom za korekciju finih detalja na koži kao što su bore oko očiju, usana, donjem delu obraza i brade, kao i ublažavanje blagih podočnjaka, ožiljaka od akni i bora na vratu. Ukoliko vam je pored hidratacije potrebna i blaga korekcija početnih znakova starenja poput bora, podočnjaka i finih korekcija na vratu Juvederm Volite, prema našem iskustvu predstavlja bolji izbor.

 Juvederm Volite- cena i dodatna pitanja?

Cenovnik možete pogledati na stranici Cenovnik. Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi sa Juvederm Volite filerom pozovite nas na 060/345-0304, pišite nam na estetikabgd@gmail.com.

 

O tretmanu:

SPECIJALNE CENE


JUVEDERM VOLITE

2ml/350€

Jednim tretmanom do blistave, podmlađene i zategnute kože!

Povezani tretmani i preparati

tretmani biorevitalizacija

BIOREVITALIZACIJA

Dubinska hidratacija i poboljšan kvalitet kože preparatima hijaluronske kiseline- Jalupro, Restylane Vital, Revitacare i dr.

profhilo tretman

PROFHILO

Hijaluronski tretman kojim se podstiče stvaranje kolagena i elastina i dubinski hidrira koža.

tretmani mezoterapija

MEZOTERAPIJA

Ubrizgavanje mezoterapijskih koktela koji sadrže vitamine, minerale, antioksidanse i ostale supstance za povećanje elastičnosti i blistavog izgleda kože.

tretman regenerativna medicina

PRP- KRVNA PLAZMA

Prirodna regeneracija kože vlastitom krvnom plazmom bogatom trombocitima. Podstiče stvaranje kolagena i elastina. Poboljšava ten i teksturu kože.

tretmani hemijski piling

HEMIJSKI PILING

Različite vrste hemijskih pilinga- voćne kiseline, TCA za tretiranje teksture i kvaliteta kože, plićih bora i ožiljaka od akni.