Koža nakon šeszdesete

U šezdesetim godinama koža zahteva posebnu brigu, zdrav stil života, primenu dodataka ishrani poput omega 3 masnih kiselina, vitamina C i vitamina D, ali i pojačanu kućnu negu i obaveznu zaštitu od sunca. Glavni problem kože u šezdesetim su:

  • Gubitak volumena i pojava dubokih bora

  • Gubitak tonusa praćen pojavom opuštanjem kože

  • Pojavu fleka

  • Suvoća kože

  • Starenje šaka

Gubitak volumena se najbolje rešava hijaluronskim filerima i to posebnim načinom aplikacije hijalurona u 8 ključnih tačaka lica- lifting lica u 8 tačaka. Lifting hijaluronom u značajnoj meri rešava problem opuštenosti kože.

Kada se radi o opuštenosti kože, odlična dopuna hijaluronskim filerima su  i suspenzione niti tj. Siluet Soft niti, koji vrše podizanje kože lica i potkožnog masnog tkiva, što rešava problem opuštanja kože.

Fleke uzrokovane akumuliranim sunčevim zračenjem se najuspešnije rešavaju TCA pilinzima, dok tretman izbora za podmlađivanje šaka predstavlja Radiesse koji nadoknađuje volumen , stimuliše sintezu kolagena, istovremeno smanjući vidljivost vena i ligamenata šake.

Suvoća kože se odlično rešava tretmanom Volite filerom, koji ne samo da pruža dugotrajni hidrobalans koži, već dovodi i do poboljšanja kvaliteta i tonusa kože.

POPULARNI TRETMANI
Popusti ovoga meseca
Zakažite konsultacije
  RADNO VREME
Ponedeljak -Subota
9:00-21:00
Nedelja : neradno
  KONTAKT TELEFON
060/345-0304
  ADRESA
IMEDIC ordinacija
Kneza Miloša 19, I sprat Beograd
  ZAPRATITE NAS