fbpx
Dr Miloš Živković I Dr Ivica Jeremić
Centar za estetsku medicinu, Beograd
060/345-0304 estetikabgd@gmail.com

DOBRODOŠLI U NAŠ ESTETSKI CENTAR !


Specijalizovani smo za hijaluronske filere,  injekcije protiv bora i širok spektar različitih estetskih procedura koje izvode naši sertifikovani doktori sa višegodišnjim iskustvom.

Posvećeni smo cilju da vam pomognemo da očuvate Vaš izgled smanjivanjem, ublažavanjem i prevencijom vidljivih znakova starenja, kao i poboljšavanjem Vaših prirodnih karakteristika.

Zalažemo se za kvalitetno iskustvo - trudimo se da pacijenti budu uzbuđeni i zadovoljni rezultatima, kao i mi što smo.

Naše konsultacije su bež požurivanja, profesionalne i bez ikakve obaveze .

 

 

  • Odredite šta je to što biste želili da promenite i ulepšate;
  • Proverite naše usluge i cene;
  • Pozovite i zakažite Vaše besplatne konsultacije:  065/80-40-850

Prednosti zbog kojih nas pacijenti biraju


Sertifikovani specijalisti

Posvećeni doktori edukovani od strane svetski priznatih stručnjaka u oblasti estetske medicine. Visoko kvalifikovani za većinu neinvazivnih procedura podmlađivanja i ulepšavanja.

Profesionalnost

Negujemo doktor-pacijent odnos od prvog susreta. 100% diskretne konsultacije i tretmani. Okruženje u kom se izvode procedure je čisto, prijatno i udobno.

Bezbednost

Kontinuirane edukacije našeg tima i osoblja . Najkvalitetniji registrovani proizvodi i materijali u izvođenju estetskih procedura.

PRIRODAN IZGLED

Naš cilj je da Vam omogućimo mlađi, lepši i svežiji izgled bez narušavanja prirodne fizionomije. Planiranje procedura je prilagođeno svakom pacijentu a prirodni izgled se dobija primenom holističkog pristupa u rejuvenaciji i zdravlju kože lica i tela.

KVALITETNI PROIZVODI

U našoj praksi koristimo isključivo kvalitetne, bezbedne i prirodne proizvode. Samim tim, veliki smo protivnici veštačkih i permanentnih dermalnih filera koji trajno narušavaju Vaš izgled.

ISKUSTVO I REPUTACIJA

Naša poliklinika je već 15 godina prepoznatljiva po tretmanima lica, tela, laserskoj epilaciji, dermatološkim i hirurškim uslugama. Zadovoljni pacijenti su nam najveća preporuka.