Specijalizovani smo za nehirurške antiage i estetske procedure- hijaluronske filere, injekcije protiv bora i širok spektar tretmana lica i tela koje izvode doktori Miloš Živković i Ivica Jeremić, sertifikovani lekari sa višegodišnjim iskustvom.

Posvećeni smo cilju da vam pomognemo da očuvate vaš izgled smanjivanjem, ublažavanjem i prevencijom vidljivih znakova starenja, kao i poboljšanjem prirodnih karakteristika vašeg lica i tela.

Zalažemo se za kvalitetno iskustvo – trudimo se da pacijenti budu zadovoljni rezultatima procedura, kao i mi što smo.
Naše konsultacije su bez požurivanja, profesionalne i bez obaveze.

  • Odredite šta biste želeli da korigujete i poboljšate

  • Proverite naše usluge i cene

  • Pozovite nas na 060/345-0304 i zakažite konsultaciju ili nam se obratite putem kontakt obrasca.

Dr Miloš potpis

individualan pristup

Mi strogo vodimo računa da sačuvamo ono što je za vas karakteristično, te jedinstvene osobine zbog kojih ste vi- “vi”, dok nedostatke i nesavršenosti suptilno ispravljamo.

bezbednost i stručnost

Edukovani smo od strane najpriznatijih stručnjaka u oblasti estetske i antiage medicine. Kontinuirano se usavršavamo, vodeći računa da su zdravlje i bezbednost naših pacijenata na prvom mestu.

ONLINE KONSULTACIJE

Ukoliko niste u mogućnosti da nas posetite, onda smo za vas obezbedili online konsultacije. Klikom na link pošaljite nam upit brzo i lako iz udobnosti vašeg doma!

Estetski i antiagE tretmani

Hijaluronski fileri. Botoks. Tretmani za poboljšanje kvaliteta kože. Uklanjanje bora. Nehirurški lifting lica.

Upoznajte naše lekare

DOKTOR ESTETSKE I ANTIAGING MEDICINE

Dr Miloš Živković

Lekar na doktorskim i specijalističkim studijama estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije na medicinskom fakultetu u Beogradu.

DOKTOR ESTETSKE I ANTIAGING MEDICINE

Dr Ivica Jeremić

Dr Jeremić je sertifikovani stručnjak za napredne tehnike injektovanja hijaluronskih filera, aplikaciju botulinum toksina i primenu derivata krvi u regenerativne svrhe.