Uvek kada se spomene starenje u nama se prvo probudi onaj osećaj zebnje koji nas uvek malo natera da se zamislimo; da li naš život ima smisla, da li smo dovoljno postigli proteklih godina i na kraju nas natera da pogledamo u najbliže ogledalo. Iako bi cinici rekli da je lepota važna samo površnim ljudima, ne smemo da zaboravimo da je lepota ta koja nas pokreće, koja nas inspiriše, zbog koje su se vodili ratovi i koja na kraju naš život čini ispunjenim.

Da li starenje nužno znači i gubitak lepote?

Nažalost, godine nisu licu prijatelj. Možda imamo dobru genetiku, možda vodimo računa načinu života, hranimo se zdravo, vežbamo, ali u jednom trenutku lice gubi bitku, pre ili kasnije. Ipak, to ne znači da moramo da izgubimo i rat.
Borba sa starošću je stara koliko i ljudski rod. Ipak, do pre samo nekoliko godina mogli smo da napravimo tek po koji mali korak, sve do pojave čuvenih MD kodova- genijalnog otkrića čuvenog brazilskog estetskog i plastičnog hirurga, dr Mauricia de Maia koje je promenilo život milionima ljudi širom sveta. MD kodovi su zapravo danas najmoćnije oružje u borbi protiv starenja koje u rukama eksperta vraća godine unazad.

Šta su zapravo MD kodovi?

MD kodovi su kritične zone na licu u kojima se dešavaju promene koje su upravo odgovorne za ispoljavanje znakova starenja. Tretiranjem lica hijaluronskim filerima prateći MD kodove postižemo upravo maksimalan efekat podmlađivanja uz upotrebu minimalne količine materija. I što je najvažnije, postižemo apsolutno prirodan efekat, odnosno, ostajemo i dalje isti, samo 5 do 10 godina mlađi.

md kodovi fileri

Na licu postoji ukupno 75 MD kodova. Naravno, ne stari svako lice isto i naravno neće biti potrebno da se kod svakog od nas tretira svih 75 tačaka. Upravo je uloga estetkog doktora da selektuje Vaše kritične kodove i u njih primeni odgovarajuću količinu hijalurona. Dakle, svako lice ima svoju magičnu kombinaciju MD kodova koja će ga ponovo učiniti mlađim, lepšim i privlačnijim.

MD kodovi imaju nesumnjivu prednost u odnosu na sve dosadašnje metode primene filera: postiže se prirodan efekat, nikad se ne dobija efekat prenapumpanosti, izgleda savršeno prirodno i na kraju u odnosu na primenjenu količinu filera postiže najveći efekat, odnosno vrlo je ekonomičan.

Dakle, kodovi dobijaju rat, a vaše je samo da izaberete doktora koji je pronaći Vašu magičnu kombinaciju kodova.

Više o MD KODOVIMA i njihovoj ulozi u podmlađivanju i ulepšavaju lica, pročitajte ovde.

  • Zdrava i sjajna koža nakon mezoterapije

Napravite sami antiage serum sa vitaminom C- brzo i jeftino!

13 maja, 2020|

C vitamin je jedan od najpriznatijih i najčešće korišćenih antiage supstanci u kozmetičkim preparatima. Osim regenerativnog efekta koji ima na kožu, C vitamin ublažava hiperpigmentacije i fleke na koži a [...]

ZATRAŽITE SVOJ TERMIN ZA KONSULTACIJE I TRETMAN!

Naše konsultacije su besplatne. Pozovite nas na 060/345-0304 ili nam pošaljite poruku prijavom na online obrazac: