fbpx
Dobrodošli! Poliklinika Pekić: već 15 godina sa Vama!
Centar za estetsku medicinu, Beograd
060/345-0304 estetikabgd@gmail.com
195 Views
radiotalasni lifting-neinvazivni tretman za vidljivo podmlađivanje

 

Radiotalasni lifting predstavlja komforan i potpuno bezbolan tretman zatezanja kože, popravljanja tonusa i ublažavanja bora primenom energije radiotalasa. Energija radiotalasa zagreva duboke strukture tkiva, što dovodi do remodelovanja, sinteze kolagena i elastina, zatezanja kože i smanjenja bora.

 

Kome se preporučuje radiotalasni lifting?

Radiotalasni lifting se preporučuje pacijentima sa početnim ili umerenim znacima starenja, tj umerenim gubitkom tonusa, pojavom bora i opuštene kože. Tretman je komforan, potpuno bezbolan i nema perioda oporavka, zbog čega je idealan za pacijente koji nemaju vremena za oporavak od komplikovanijih procedura.

 

Koje efekte postižemo radiotalasnim liftingom?

  • Popravljanje tonusa
  • Poboljšanje teksture koža
  • „Podizanje“ srednje trećine lica i zatezanje kože u predelu donje vilice
  • Smanjenje bora
  • Smanjenje podočnjaka i podizanje kapaka

 

Kako deluje radiotalasni lifting?

Radiotalasi dopiru do dubokog derma i potkožnog tkiva. U ovim strukturama dolazi do transformacije radiotalasne energije u toplotu. Toplota stimuliše sintezu kolagena, ubrzava cirkulaciju, povečava oksigenaciju tkiva, dovodeći do regeneracije tretirane kože. Osim toga radiotalasi menjaju polaritet membrana ćelija, omogućavajući ulazak hijalurona, vitamina i aminokiselina sadržanih u gelu koji se nanosi na tretiranu regiju tokom radiotalasnog liftinga.

 

Koje regije možemo tretirati radiotalasima?

Radiotalasima možemo tretirati bilo koju regiju lica i tela, ipak najbolje rezultate postižemo u podmlađivanju lica, vrata i dekoltea.

 

Da li su rezultati odmah vidljivi?

Rezultati radiotalasnog liftinga su vidljivi odmah nakon tretmana, a u narednih mesec dana postaju sve intenzivniji. To je period neophodan za sintezu molekula kolagena i njihovo sazrevanje. Za postizanje optimalnih i dugotrajnih rezultata savetuje se serija od 3 tretmana sa razmakom od mesec dana izmedju tretmana.

 

Na kom aparatu se izvodi tretman?

U našim poliklinikama radiotalasni lifting se izvodi na Ellmanovim radiotalasnim aparatima (Radiage/Pelleve). Jedino Ellmanovi medicinski aparati imaju dovoljnu energiju za postizanje optimalnih rezultata.

 

 

Newsletter

Prijavite se za naš newsletter i budite među prvima koji će dobiti informacije o našim najnovijim ponudama i posebnim događajima.