fbpx
Dobrodošli! Poliklinika Pekić: već 15 godina sa Vama!
Centar za estetsku medicinu, Beograd
060/345-0304 estetikabgd@gmail.com
114 Views
Lasersko uklanjanje celulita

TRIAKTIV LASER-UKLANJA CELULIT I ZATEŽE KOŽU TELA, REŠAVA PROBLEM UMORNIH, OTEČENIH I BOLNIH NOGU

Deka TriActive Laser svoju efikasnost zasniva na sinergističkom delovanju krioterapije, vakuum masaže i visokoenergetskog lasera. Vakum masaža podstiče cirkulaciju i limfnu drenažu što smanjuje otok i posebno dobro deluje kod edematoznog celulita. Krioterapija smanjuje inflamaciju u vezivnom tkivu, a ostvaruje i dugoročni efekat stimulacije cirkulacije i metabolizma. Visokoenergetiski laser pored antiinflamatornog delovanja ostvaruje izraziti efekat na kolagena vlakna i masno tkivo, zbog čega dolazi do njegovog topljenja i redistribucije. Pod dejstvom laserskog snopa, dolazi i do sinteze kolagena, stvaranja novih krvnih sudova i poboljšanja kvaliteta kože.

Deka TriActive Laser homogenizuje neravnomerno raspoređeno masno tkivo koje pravi vizuleni efekat celulita, zateže kožu, redukuje otoke i u celini tonizira i zateže tretirano područje.

Preporučuje se 8-10 tretmana. Tretmani se radi 2 puta nedeljno, a radi odražvanja efekta kasnije se preporučuje jedan preventivni tretman mesečno.

U cilju postizanja bržih rezultata Deka TriActive Laser se može kombinovati sa mezoterapijom za uklanjanje celulita.

Triactive laser ne samo da je efikasan u uklanjanju celulita, već predstavlja tretman izbora za pacijente koji imaju problema sa proširenim venama i otokom nogu. Već posle prvog tretmana otok nogu se povlači, bolovi u nogama se smanjuju, a pacijetni imaju osećaj lakoće u nogama.

 

 

Newsletter

Prijavite se za naš newsletter i budite među prvima koji će dobiti informacije o našim najnovijim ponudama i posebnim događajima.