<!–

–>DOBRODOŠLI U NAŠ ESTETSKI CENTAR !
Specijalizovani smo za hijaluronske filere,  injekcije protiv bora i širok spektar različitih estetskih procedura koje izvode naši sertifikovani doktori sa višegodišnjim iskustvom.

Posvećeni smo cilju da vam pomognemo da očuvate Vaš izgled redukovanjem, ublažavanjem i prevencijom vidljivih znakova starenja, kao i poboljšavanjem Vaših prirodnih karakteristika.

Zalažemo se za kvalitetno iskustvo – trudimo se da pacijenti budu uzbuđeni i zadovoljni rezultatima, kao i mi što smo.

Naše konsultacije su bež požurivanja, profesionalne i bez ikakve obaveze .

 

  • Odredite šta je to što biste želili da promenite i ulepšate;
  • Proverite naše usluge i cene;
  • Pozovite 060/345-0304 i zakažite  Vaše  konsultacije i preglede


Popularni tretmani

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri Ukoliko ste primetili prve bore, pad tonusa kože, podočnjake ili su Vam usne izgubile mladalačku svežinu, a tražite dugotrajne i prirodne rezultate hijaluronski fileri su idealan tretman za Vas. Hijaluron vraća volumen i elastičnost koži, hidrira je, dok

Procitajte vise


Lifting lica hijaluronskim filerima

Lifting lica u 8 tačaka- 8-point lift   Lifting lica hijaluronskim filerima u 8 strateških tačaka, podrazumeva injektiranje hijaluronske kiseline u određene zone na licu, pri čemu dolazi do podizanja, vraćanja volumena i zatezanja kože . Aplikacijom hijaluronske kiseline  u

Procitajte vise


Povećanje usana hijaluronskim filerima

Povećanje, popunjavanje i konturisanje usana hijaluronom   Senzualne usne su simbol ženske lepote.  Prema tome, nije iznenađujuće da je konturisanje i uvećanje usana jedna od najpopularnijih estetskih intervencija. Primenom hijaluronskog filera se zadržava  prirodan izgled usana, a osećaj u njima

Procitajte vise


Juveder Volite- nova era u hidrataciji i kvalitetu kože

Juvederm Volite—Nova era u hidrataciji i kvalitetu kože   Hijaluronski fileri su se jos davno suprostavili starenju kože. Prešavši dug put, od klasičnog popunjavanja bora, preko savremenih tehnika aplikacije hijalurona po MD kodovima, konturisanja lica, brade i vilice do nehiruškog

Procitajte vise


Harmonizacija lica MD Kodovima™

Harmonizacija lica: MD kodovi   Proces starenja lica je veoma kompleksan i obuhvata promene na samoj koži, mišićima, potkožnom masnom tkivu, ligamentima i kostima. Na određenim delovima lica dolazi do istanjenja kože, kao što je na primer ispod očiju, negde

Procitajte vise

uklanjanje podocnjaka hijaluronom

Uklanjanje podočnjaka hijaluronskim filerima

Uklanjanje podočnjaka   Uklanjanje podočnjaka i korekcija suzne brazde hijaluronskim filerima su jedni od najefektnijih i najtraženiji tretmana u estetskoj medicini. Stres, brz način života, nedovoljno sna i nepravilna ishrana ostavljaju tragove na koži, a posebno na nežnoj regiji podočnjaka.

Procitajte viseUpoznajte naš stručni tim


5711
5714


Galerija naših procedura

Naša misija je pružanje što boljih i kvalitetnijih usluga,  kao i i postizanje izvanrednih rezultata u estetskoj medicini. Mi verujemo da je svaki pacijent jedinstven, te holistički pristupamo  njegovim zahtevima i potrebama.


Pogledajte galerijuPrednosti zbog kojih nas pacijenti biraju


Sertifikovani specijalisti

Posvećeni doktori edukovani od strane svetski priznatih stručnjaka u oblasti estetske medicine. Visoko kvalifikovani za većinu neinvazivnih procedura podmlađivanja i ulepšavanja.

Profesionalnost

Negujemo doktor-pacijent odnos od prvog susreta. 100% diskretne konsultacije i tretmani. Okruženje u kom se izvode procedure je čisto, prijatno i udobno.

Bezbednost

Kontinuirane edukacije našeg tima i osoblja . Najkvalitetniji
registrovani proizvodi i materijali u izvođenju estetskih procedura.

PRIRODAN IZGLED

Naš cilj je da Vam omogućimo mlađi, lepši i svežiji izgled bez narušavanja prirodne fizionomije.
Planiranje procedura je prilagođeno svakom pacijentu a prirodni izgled se dobija primenom holističkog pristupa u rejuvenaciji i zdravlju kože lica i tela.

KVALITETNI PROIZVODI

U našoj praksi koristimo isključivo kvalitetne, bezbedne i prirodne proizvode.
Samim tim, veliki smo protivnici veštačkih i permanentnih dermalnih filera koji trajno narušavaju Vaš izgled.

ISKUSTVO I REPUTACIJA

Naša poliklinika je već 15 godina prepoznatljiva po tretmanima lica, tela, laserskoj epilaciji, dermatološkim i hirurškim uslugama.
Zadovoljni pacijenti su nam najveća preporuka.